De afsluiting van het zomerseizoen wordt in het buitenbad van zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn afgesloten met de Hondenplons.

Op zondag 11 september, daags na de sluiting, zijn alle honden met hun baasje van 11.00 tot 13.00 uur welkom in het buitenbad.

Zwemmen

De honden mogen met hun baasje zwemmen en meedoen met verschillende activiteiten in het verwarmde buitenbad. Dierenspeciaalzaak Pets Place is ook aanwezig en zorgt voor balletjes om mee te spelen in het water van het buitenbad. Ook is er voor elke deelnemer een Pets Place Doggy Bag met snacks en informatie.

Het dierenwelzijn wordt tijden de Hondenplons in de gaten gehouden door vrijwilligers van de dierenambulance. Zij staan met een ambulance op het terrein en geven informatie over het werk van de dierenambulance.

Opbrengst naar dierenambulance

De honden mogen via de het hek bij het buitenbad, rechts van de hoofdingang, naar binnen. Baasjes die zich willen omkleden, kunnen dat (zonder hond) in de normale accommodatie doen. De Hondenplons kost twee euro voor een hond met baasje. De opbrengst van de Hondenplons gaat naar de dierenambulance.

Het buitenbad van zwembad De Hoorn is vanaf 11 september voor het winterseizoen gesloten.