Paviljoen Amigo in lijst vieze restaurants van 2015

RTL Nieuws heeft de namen gepubliceerd van 172 restaurants die in 2015 onder verscherpt toezicht stonden bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Ook Amigo uit Alphen aan den Rijn is in het lijstje te vinden.

Het gaat om 172 restaurants die binnen twee jaar drie verschillende boetes hebben gekregen, of restaurants die zo vies waren dat ze met spoed moesten worden gesloten. Omdat het gaat om gegevens uit 2015, kan het zijn dat de restaurants inmiddels weer volledig voldoen aan alle eisen.

In het inspectierapport van Amigo is te lezen dat het restaurant onder andere de keukenapparatuur niet goed schoonhield, last had van muizen en het eten niet goed werd bewaard.

Eigenaar Willem Roggeveen laat in een reactie weten dat het restaurant de zaken inmiddels weer op orde heeft. "Bij de laatste paar inspecties was alles prima in orde. Er moesten inderdaad wat dingen worden bijgesteld en soms is het dan goed dat je weer even op scherp wordt gezet. Dit jaar gaat het gelukkig uitstekend en hebben we het weer onder controle."

Tip de redactie