Alphenaren denken mee over line-up Zomerspektakel aan het Meer

Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn wil van Alphenaren horen wie zij graag zouden zien optreden op vrijdag 2 juni 2017.

"In de afgelopen jaren stonden al aardig wat grootheden op het podium", zegt voorzitter Stanley de Looze. "Zo hebben we naast Kensington ook Bløf, Di-Rect, Waylon, Alain Clark, de 3J's, de Edwin Evers band, Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Nielson, O'G3NE en Racoon gehad."

"Om te blijven vernieuwen willen we graag weten welke muziek de Alphenaren voor 2017 op het podium willen zien staan. En dat lijkt nu heel vroeg, maar voor een goede artiest moet je er gewoon ook vroeg bij zijn."

Voor Alphenaren is er nu de mogelijkheid om de lijst met namen aan te vullen door nieuwe muzikanten aan te bevelen of door te geven wie ze nog eens op het podium willen zien. Suggesties kunnen worden doorgegeven via de Facebookpagina van het Zomerspektakel.

Pinksterweekend

In 2017 valt Zomerspektakel aan het Meer in het Pinksterweekend van 2 tot en met 5 juni. Daardoor is het maar liefst vier dagen feest met het nieuwe thema: Ibiza.

"Met dit thema brengen we het terrein, de horeca en het entertainment volledig in Ibizasfeer. Daarnaast organiseren we natuurlijk ook weer de TCV Obstacle Run. Gewoon vier dagen feest dus. Wij hebben er nu al zin in!", aldus De Looze.

Tip de redactie