De naam van de nieuw te openen horecagelegenheid in de Julianastraat in Alphen aan den Rijn is bekend. De eigenaren hebben gekozen voor de naam 'BAR32', verwijzend naar het huisnummer van het pand. 

De naam is tevens een knipoog naar café Querelle, die 32 jaar in het pand gevestigd zat.

In het pand beginnen eigenaren Gido Rombouts en Remco Slagter uit Alphen aan den Rijn een pool- en sportcafé. De Alphenaren hebben het pand overgenomen van Harrie Legius, voormalig eigenaar van het inmiddels gesloten Querelle en mede-eigenaar van De Natte. 

"In het pand komen onder andere pooltafels, dartborden en natuurlijk voldoende schermen om diverse wedstrijden te volgen", vertelt het duo.

Pool- en sportcafé

Het café zal voornamelijk in het teken staan van sport, maar de dansvloer op de bovenverdieping blijft behouden. "We willen dat de Alphense jeugd hier in het weekend ook gewoon komt stappen."

Het pand wordt momenteel aan een grondige verbouwing onderworpen. Zo zijn de toiletten en trap verplaatst, is de keuken inmiddels gesloopt en wordt de bar naar voren gehaald. "We zitten nog midden in de verbouwing maar tot nu toe verloopt het voorspoedig. Het streven is om halverwege september open te kunnen."