Honderdtwintig vrouwen hebben zondagmiddag met elkaar naar de Grand Prix van Hongarije gekeken bij Wet 'n Wild in Alphen aan den Rijn.

De Alphense Svenja Tillemans, groot supporter van Formule 1, zit achter dit eerste evemenent.

Er zijn veel vrouwen die gek van zijn Formule 1 en nu de Nederlandse Max Verstappen willen aanmoedigen. De vrouwen kwamen dan ook vanuit het hele land richting Wet 'n Wild voor de eerste Formule 1-vrouwendag.

De vrouwen werden om 11.30 uur ontvangen met een welkomstcocktail en een high tea buffet. Rond de klok van 13.00 uur ging iedereen naar boven waar met elkaar werd gekeken naar de voorbeschouwing en de race.

Max Verstappen mocht vanaf de vierde plek beginnen, en eindigde op de vijfde plek. Iedereen die de race bij Wet 'n Wild keek was voorzien van een speciaal t-shirt en kreeg na afloop een goodiebag mee.

Tevreden

Svenja Tillemans kijkt tevreden terug op dit eerste evenement. "Ondanks het feit dat wij hadden gehoopt op een podiumplek voor Max Verstappen kan ik geslaagd terug kijken op deze dag."

"Veel blije gezichten, een prachtige locatie en met andere vrouwen onze passie delen voor de Formule 1. Ik ga hier zeker een vervolg aan geven want het leeft in Nederland."