Zomerspektakel hanteert thema Ibiza komende editie

Nog geen maand na de TCV Obstacle Run is het team van Zomerspektakel aan het Meer bezig met het Zomerspektakel voor het komende jaar. 

"In 2017 is het Zomerspektakel vier dagen", vertelt voorzitter Stanley de Looze. "Dit keer op 2, 3, 4 en 5 juni. Die dagen staan geheel in het teken van het thema Ibiza. Ook is er volgend jaar weer een TCV Obstacle Run."

"Voor de muziek hebben we hulp van de Alphenaren nodig", aldus De Looze. "In de afgelopen jaren stonden grootheden op het podium als Kensington, Bløf, De Dijk, Edwin Evers band en Racoon." 

"En om steeds te blijven vernieuwen willen we graag weten waar de voorkeur naar uitgaat bij de Alphenaren. Vanaf de tweede week van augustus is er de mogelijkheid om de lijst met namen aan te vullen."

Vier dagen feest

"Het Zomerspektakel aan het Meer was een feestje in 2015 met sterren als Kensington, Di-rect, en De Dijk", vertelt de voorzitter. "Maar ook door de Sterkste Man, de horeca, de attracties voor kinderen, de Obstacle Run en het enthousiaste publiek." 

"Dat willen we in 2017 minstens evenaren of zelfs groter maken. Editie 2015 zullen we niet snel vergeten en dat is ook onze insteek voor 2017. Dus vanaf vrijdag 2 juni gaan we weer los."

"Ook de TCV Obstacle Run komt er weer en wordt in 2017 net als dit jaar opgezet in samenwerking met 4Sport Training Center en Pursue personal training. Welke dag de run plaatst vindt maken we later bekend."

Tip de redactie