Van Wijk neemt afscheid als bestuurder van Ashram

Het Ashram College in Alphen aan den Rijn neemt afscheid van bestuurder Tilly van Wijk. De Raad van Toezicht van het Ashram College en Van Wijk hebben in goed overleg besloten afscheid van elkaar te nemen.

Tilly van Wijk heeft ruim vijf jaar bij het Ashram College gewerkt. Er is volgens de middelbare school veel bereikt op financieel en huisvestingsgebied in die periode dat Van Wijk bestuurder was.

Het Ashram College zet thans extra in op een scherpere profilering van het onderwijsaanbod en versteviging van het onderwijsresultaat. Daarnaast breidt het college twee nieuwe schoolgebouwen in Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn voor.

Met het oog op deze uitdagingen is de school toe aan een nieuwe bestuurder die de onder handen zijnde projecten samen met alle intern en extern betrokkenen succesvol weet uit te voeren.

De Raad van Toezicht trekt de komende periode uit om op zoek te gaan naar een geschikte bestuurder. Het streven is dat de nieuwe bestuurder, samen met docenten en leerlingen, in het nieuwe schooljaar zal beginnen.

Tip de redactie