'De Week van Rens' van start voor slachtoffer mishandeling

Rens Damberg uit Alphen aan den Rijn is maandag sportief begonnen met De Week van Rens. 

De hele week staat in het teken van de 25-jarige Alphenaar om hem een steuntje in de rug te geven nadat hij slachtoffer was van mishandeling in de Julianastraat.

Met hulp van sponsoren is er een speciaal programma samengesteld voor de Alphenaar. Afgelopen maandag mocht Rens aan de bak tijdens een personal training bij B-Fitt en vandaag staat een les Krav Maga voor zelfverdediging op de planning.

Later in de week volgen een privé-hockeytraining, een knipbeurt bij Valentino Barbers, een fotoshoot en zijn verjaardag bij Schatjes in de Julianastraat. De Week van Rens wordt zondag afgesloten met een lunch voor twee personen bij Trots.

Statement

"Door de mishandeling heeft Rens het best zwaar gehad en wij vonden daarom dat hij best eens in het zonnetje gezet mocht worden", aldus Dennis Gerlings, organisator van De Week van Rens.

Behalve een steuntje in de rug voor Rens, is de week ook bedoeld om een statement te maken tegen zinloos geweld. "Nu was het Rens, maar een volgende keer iemand anders", vindt Dennis. "En dat terwijl hij het alleen maar voor iemand opnam."

Tip de redactie