Marcel Beumer van Autoglaz wint BCR-Netwerkprijs

Vanochtend heeft Marcel Beumer van Autoglaz Alphen aan den Rijn een dinercheque in ontvangst genomen bij Businessclub Rijnstreek. Hij ontving deze waardering omdat hij het afgelopen halfjaar het beste genetwerkt heeft voor leden van de businessclub.

Vrijdagochtend stroomden vanaf 07.00 uur de leden binnen in Theater Castellum voor het laatste ontbijt voor het zomerreces van Businessclub Rijnstreek. Tijdens deze bijeenkomst onthulde het bestuur wie de beste netwerker van de club is geweest het afgelopen halfjaar. 

Marcel Beumer van Autoglaz Alphen aan den Rijn viel in de prijzen; hij werd beloond met een dinercheque van restaurant De Dyck in Woubrugge ter waarde van 150 euro.

Carst Teiwes, voorzitter van Businessclub Rijnstreek: "Businessclub Rijnstreek is een laagdrempelige businessclub waar de leden hun netwerk inzetten om andere leden aan extra omzet en nieuwe contacten te helpen. Ook de afgelopen periode zijn we daar met zijn allen goed in geslaagd, met een mooie prijs voor Marcel Beumer als beste netwerker van het afgelopen halfjaar!"

Tip de redactie