Politie zoekt getuigen van mishandeling en diefstal

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling en diefstal in Alphen aan den Rijn. 

Het incident vond plaats op zaterdag 18 juni tussen 22.30 uur en 22.40 uur op de Jongkindt Coninckstraat.

Het slachtoffer fietste over de stoep in de straat toen er drie jongens en één meisje voorbij liepen. Het slachtoffer passeerde één van de jongens die een opmerking maakte waar het slachtoffer op in ging. Twee jongens uit de groep hebben het slachtoffer daarna mishandeld. Het meisje riep dat de jongens moesten stoppen waardoor het slachtoffer kans zag te ontkomen.

Het slachtoffer liep diverse blauwe plekken, een bloedneus en een blauw oog op. Bij thuiskomst bleek dat de telefoon van het slachtoffer verdwenen was.

Signalement

De eerste jongen uit de groep was blank, ongeveer 188 centimeter lang, kort haar en had een normaal postuur. Hij droeg donkere kleding en sprak accentloos Nederlands. Van de tweede jongen is bekend dat het om een blanke jongen van ook ongeveer 188 centimeter lang gaat. Het meisje uit de groep was blank met lang, donker haar. Van de derde jongen is geen signalement bekend.

De politie komt graag in contact met eventuele getuigen en de verdachten. heb jij iets gezien, ben je één van de personen uit de groep of weet je wie deze personen zijn? Neem dan contact op met politie Alphen aan den Rijn, afdeling VVC via 0900-8844.

Tip de redactie