De nieuwe vestiging van Bagels & Beans opent over een paar weken in Alphen aan den Rijn. De horecagelegenheid opent de deuren op de hoek van het Thorbeckegebouw, naast Drieman Makelaars.

"We zijn eigenlijk vrij lang op zoek geweest naar de juiste locatie in Alphen om een vestiging van Bagels & Beans te openen", vertelt Ronald Bakker, directeur van Bagels & Beans. "Vanuit klanten was er veel vraag naar een vestiging in Alphen en we hebben geprobeerd om daar op in te spelen."

De Alphense vestiging wordt met zo'n 220 vierkante meter één van de grotere vestigingen van het land. Door de beschikbare ruimte worden er een aantal zithoeken in verschillende stijlen gerealiseerd. Ook wordt er bij het pand een terras op het plein geopend.

Opening

Bakker laat weten dat de verbouwing van het pand voorspoedig verloopt. De opening van het pand staat gepland voor woensdag 20 juli aanstaande. "We kunnen nu echt gaan aftellen."

Bagels & Beans is de eerste zaak die de deuren zal openen aan het vernieuwde Thorbeckeplein. "Dat is uiteraard spannend, maar ook wel prettig. De Lage Zijde zal in het begin nog niet echt 'in de loop' zitten, maar dan kunnen we in ieder geval de tijd nemen om ons personeel goed in te werken", vertelt de directeur.

Nog lang niet alle winkelruimten aan de Lage Zijde zijn ingevuld. Bakker hoopt op een kwalitatief goede mix van ondernemers die zich aan en om het Thorbeckeplein vestigen en elkaar versterken. "Als we samen maar zorgen voor een aantrekkelijk winkelgebied voor de Alphenaren."