Zaterdag 25 juni vindt de TCV Obstacle Run plaats in Alphen aan den Rijn. De organisatie is afgelopen maandag begonnen met het opbouwen van de diverse obstakels van het evenement.

Naast de Zegerplas staat inmiddels de Mega Slide opgesteld. Het ontwerp van dit obstakel werd ontworpen door Alphenaar Harold Boekholt, die meedeed aan de ontwerpwedstrijd voor een extra obstakel tijdens de run. Zijn ontwerp is inmiddels gerealiseerd bij de T-steiger in de Zegerplas. De deelnemers moeten vanaf de acht meter hoge glijbaan het meer in glijden om naar het hondenstrandje te zwemmen.

De organisatie heeft de diverse obstakels bekend gemaakt die de deelnemers moeten bedwingen. Vanaf de start zullen deelnemers onder meer moeten klimmen, kruipen, zwemmen en glijden. Enkele namen van de obstakels die al iets weggeven over het soort obstakel zijn The Hill, Wet Feet, Mud Bath, Great Walls, Splash Jump en Foam Slide.

Nog enkele inschrijvingen mogelijk
Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de TCV Obstacle Run op 25 juni 2016 in Alphen aan den Rijn. Voor de Kidsrun zijn nog slechts 24 plekken beschikbaar, voor de vijf kilometer nog 28 plekken. Voor de tien en vijftien kilometer zijn nog diverse plekken beschikbaar. Inschrijven kan op de website via www.obstaclerunalphen.nl.