SD Creation verhuist naar voormalig pand van Esprit

Kledingzaak SD Creation in de Sint Jorisstraat gaat deze zomer verhuizen. 

De winkel voor kinderkleding heeft het voormalig pand van de Esprit, verderop in dezelfde straat, aangeboden gekregen.

SD Creation gaat verhuizen door de komst van de Rabobank naar het centrum van Alphen aan den Rijn. De Rabobank betrekt onder andere het pand van SD Creation en het voormalig pand van de SNS bank, waarna SD Creation een optie kreeg op het pand van Esprit.

"We zitten nu bijna twee jaar op deze locatie", vertelt Ramon Hagen, eigenaar van SD Creation. "Eigenlijk stond deze verhuizing niet in de planning, maar sommige kansen moet je met beide handen aangrijpen!"

Uitbreiding 

Ramon is blij met het nieuwe pand. "Ons nieuwe pand is ruimer dan waar we nu zitten, hierdoor kunnen wij meer collecties presenteren en opnemen. Ik ben dan ook ontzettend enthousiast om hier mee aan de slag te gaan," aldus Ramon. "Ook gaan we intensiever samenwerken met onze leveranciers, zoals het creëren van een shop-in-shop van onder andere de merken NIKKIE en Vingino. Tieners willen wij een nog ruimer aanbod geven in onze nieuwe winkel en verder staan er nog een aantal opties open maar de formule zal grotendeels hetzelfde blijven."

Sluiting en opening

SD Creation moet nog even aan de bak in het nieuwe pand, maar hoopt medio augustus de deuren te openen. In overleg wordt het oude pand op 1 augustus opgeleverd aan de Rabobank.

Tip de redactie