De Albert Heijn in winkelcentrum Herenhof in Alphen aan den Rijn heeft de deuren weer geopend. Wethouder Gerard van As verzorgde de officiële opening van de verbouwde supermarkt.

De vernieuwde Albert Heijn de Herenhof opende woensdagochtend om 11.00 uur de deuren. Tijdens de verbouwing, die bijna twee weken duurde, werden twee aangrenzende panden voor een deel bij de winkel getrokken.

Een deel van het pand waar Jelfra voorheen zat, is een Gall&Gall geworden. Daarnaast is de supermarkt voorzien van een nieuwe gevel, een groter magazijn en is de laad- en losplaats aangepast. Ook zijn de kantoren en kantine naar de eerste etage verplaatst.

Voor de klant zijn de direct zichtbare veranderingen de zelfscans, ruimere paden, een grotere koffiehoek en een brood- en delikaasafdeling met meer assortiment.

Feestelijke activiteiten

De Albert Heijn de Herenhof organiseert in de openingsweken verschillende activiteiten. Zo koken er professionele chef-koks in de supermarkt en worden er broodjes Unox uitgedeeld. Presentator Frits Barend en sportjournaliste Barbara Barend, beiden hoofdredacteur van sporttijdschrift Helden, komen vrijdag 15 april om 15.00 uur naar Albert Heijn de Herenhof voor een signeersessie.