Op 16 april organiseert de Vereniging Vrienden Park Zegersloot in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn een grote schoonmaakactie in Park Zegersloot. Tijdens de schoonmaak wordt het zuidelijke deel aangepakt.

Tijdens de actie wordt al het zwerfvuil zoals blikjes, papier en andere achtergelaten troep verzameld. De gemeente faciliteert schoonmaakmateriaal en de afvoer van al het afval dat wordt opgeruimd.

Met de schoonmaakactie wil Vereniging Vrienden Park Zegersloot zorgen voor een schone start van het seizoen. "Het park is de groene long van Alphen en bezorgt voor alle Alphenaren een gebied waar gesport, gewandeld en gerecreëerd kan worden. Met de schoonmaakactie pakken we draad weer op om met het park een schone start te maken voor het nieuwe seizoen van lente en zomer."

Vrijwilligers

Vereniging Vrienden Park Zegersloot nodigt iedereen uit om mee te helpen met de schoonmaakactie. "Wij hopen dat veel mensen die net als wij graag in een mooi Park Zegersloot recreëren en wandelen op mee te doen aan deze actie en na afloop onder het genot van een kopje koffie of thee voor de ouderen en limonade voor de kleineren nog kunnen nagenieten van het resultaat van de actie."