Ook bij de tweede voorronde Individueel B-niveau in zijn er weer medailles gewonnen door gymnastes van RKSV Wilskracht uit Alphen aan den Rijn. 

Er werd in Twello niet alleen gestreden om de dagprijzen, deze wedstrijd stond ook in het teken van de plaatsing voor de landelijke halve finale, en dat maakte het extra spannend.

In de categorie PreJunioren behaalde Cecile Bouman knap de derde plaats. Bij de Senioren sloegen de Wilskracht-gymnastes een dubbelslag: Berfin Özcan was, na haar winst in de eerste voorronde, opnieuw de sterkste van het veld. Naast haar op het podium dit keer Romi Krutzen, die zeer verdient het zilver opeiste.

Deze drie prijswinnaars stromen in ieder geval door, maar ook de uitslagen van de andere gymnastes zijn dermate goed, dat in totaal 11 Wilskracht-meiden te zien zullen zijn in de halve finale. Deze halve finale wordt hier in Alphen aan den Rijn gehouden, op 23 april aanstaande, en wordt georganiseerd door RKSV Wilskracht. U kunt de meiden die dag aan komen moedigen in de Limeshal, waar we de hele dag actief zullen zijn in de verschillende categoriën.

Meer informatie over de wedstrijd en over Wilskracht kunt u vinden op de website, op Facebook en per mail.