Team Alphen d'HuZes verkoopt patat voor KWF Kankerbestrijding

Zaterdag 2 april zet het team van Alphen d'HuZes zich in om zoveel mogelijk puntzakken met patat te verkopen voor KWF kankerbestrijding.

Hiervoor is de samenwerking gezocht met cafetaria Back to Eddy's gevestigd aan het Aarhof. Zaterdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur kost een patatje Alpe d'HuZes euro, een bedrag wat volledig ten goede komt aan KWF kankerbestrijding.

Team Alphen d'HuZes bestaat uit 63 teamleden die op 2 juni al (hard)lopend of fietsend de bekende Franse berg Alpe d"Huez beklimmen. In gedachte nemen zij iemand mee die overleden is aan kanker of die de strijd voert tegen deze ziekte. Samen organiseren de teamleden diverse succesvolle activiteiten. In december wist het team een enorm succes te boeken met de roomboterbanketcijferactie in samenwerking met banketbakker Blom uit Zwammerdam. Voor het paasweekeinde verkocht het team in totaal 1.500 smikkelstollen op diverse plaatsen in de regio.

Eigenaar Patrick Ammerlaan van Back to Eddys: 'Het is zeer indrukwekkend om te zien hoe het team van Alphen d'HuZes zich met ziel en zaligheid inzet om met diverse acties zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Toen zij mij een paar maanden geleden benaderden voor deze actie heb ik geen moment na hoeven denken om mijn medewerking te verlenen in deze actie. Ook mijn patatleverancier Foodpartners toonde zich direct bereidwillig met het gratis leveren van deze aardappelsnack. Ik doe het niet alleen voor het team, maar ook voor Sjaak Poth de vorige eigenaar van deze cafetaria die onlangs ten gevolge van kanker overleden is. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan de onderzoeken en genezing van deze verschrikkelijke ziekte. Het beloofd een mooie dag te worden, dus kom zaterdagmiddag allemaal een lekker patatje Alpe d'HuZes halen bij Back to Eddys!, besluit Ammerlaan'.

Tip de redactie