Alphens bedrijfsvoetbaltoernooi op 2 juli

De VOA en Gezonde Bedrijven Nederland organiseren als onderdeel van Het Gezondste Bedrijf van Alphen een uniek bedrijfsvoetbaltoernooi op 2 juli 2016 met als gastheer Evert ten Napel.

Alphense bedrijven kunnen zich sinds kort aanmelden voor een bijzonder bedrijfsvoetbaltoernooi. Het evenement, dat sport met gezelligheid verbindt, staat voor zaterdag 2 juli 2016 op de agenda. Er wordt gespeeld op halve velden en elk team telt 6 veldspelers en 1 keeper. Het kunstgras van Alphense Boys (velden 1 en 2) fungeert hierbij als decor.

Er is ruimte voor maximaal twintig teams en inmiddels hebben zich reeds acht teams opgegeven. De kosten bedragen 200 euro per team. Bedrijven die meedoen aan de competitie Het gezondste Bedrijf van Alphen nemen gratis deel. 

Gezonde levensstijl

Het bedrijfsvoetbaltoernooi is een initiatief van Gezonde Bedrijven Nederland, dat in Alphen aan den Rijn reeds de verkiezing 'Gezondste bedrijf van Alphen' organiseert. Het doel is om werkgevers te overtuigen dat iedereen baat heeft bij een gezonde levensstijl van werknemers.

De dag staat in het teken van voetbal, maar is tevens een evenement voor het hele gezin. Tussen de kunstgrasvelden staan speeltoestellen voor kinderen en zijn er diverse kraampjes met versnaperingen die op een zonnig terras genuttigd kunnen worden. Gastheer op 2 juli is de bekende voetbalcommentator Evert ten Napel.

Tip de redactie