Ook dit jaar weer de Rabobank Sponsorfietstocht

Na het succes van afgelopen jaren organiseert Rabobank Groene Hart Noord ook dit jaar weer de Rabobank Sponsorfietstocht. Op zondag 26 juni 2016 kan iedereen geld bij elkaar fietsen voor de clubkas van zijn favoriete vereniging of stichting. 

De Rabobank Sponsorfietstocht biedt alle verenigingen en stichtingen in de regio de mogelijkheid om een sponsorbijdrage bij elkaar te fietsen. Deelname is gratis en iedereen kan meefietsen; klanten, leden, ouders, opa's, oma's, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional. Ook dit jaar kunnen de fietsers kiezen uit verschillende afstanden, routes en startpunten. De te rijden afstanden zijn 20, 40, 60 en 100 kilometer.

Aanmelden 

Verenigingen en stichtingen kunnen zich tot 1 juni aanmelden via rabobank.nl/groenehartnoord. Hoe meer fietsers de vereniging werft, hoe meer kilometers er gereden worden, hoe hoger het sponsorbedrag is. De sponsorbijdrage kan oplopen tot wel duizend euro per vereniging.

De fietsers kunnen zich zondag 26 juni aanmelden bij één van de 16 startlocaties. Een overzicht van alle deelnemende verenigingen en stichtingen is beschikbaar bij de startlocatie en binnenkort ook via rabobank.nl/groenehartnoord.

De routes zijn gepland tussen de clubgebouwen van deelnemende verenigingen en stichtingen. Bij iedere stempelpost is de mogelijkheid iets te eten, drinken of even te rusten. Er worden activiteiten georganiseerd door de vereniging of stichting en er is muziek. Samen met de vrijwilligers van de Rabobank maken zij er een sportieve, gezellige dag van.

Tip de redactie