Venhill winnaar van de Battle of the Bands

Venhill is vrijdag de winnaar van de Battle of the Bands geworden. Het door het Popplatform Alphen georganiseerde evenement kende 3 voorrondes en een finaleavond.

Uit alle kernen van de gemeente deden bands mee. Onder regie van Rob Buisman overtrof de 2e editie optredens in Max (voorronde + finale) in Alphen, de Cube (voorronde) in Boskoop en de Juffrouw in Hazerswoude die van vorig jaar, die overigens ook al erg succesvol was.

Het evenement wordt steeds meer een ontmoetingsplaats voor muzikanten uit de gemeente en het is leuk om te zien hoeveel contacten er ontstaan.

Venhill bestaat uit zangeres Jaro Scheper, Erik Bandt (gitaar), Eli Westerveld (Basgitaar) en Sven van der Meer (drums).

Naast een dag gratis gebruik van een professionele studio en de opname van een video, krijgt de band ook een optreden op het bevrijdingsfestival dat op 5 mei op het Rijnplein wordt gehouden.

Danny Vera

Daar staan ze op hetzelfde podium als Massada, Danny Vera (huisband Voetbal Inside) en TWSS (winnaar nationale coverbandprijs).

Tip de redactie