Gebr. van der Salm B.V. heeft de overall trofee als Sterkste Schakel in de regio Rijnstreek gewonnen. 

Wethouder Gerard van As heeft eigenaar Paul van der Salm vanmorgen in het gemeentehuis een bloemetje overhandigd. "Ik ben er erg trots op dat we zo'n mooi bedrijf binnen onze gemeentegrenzen hebben in de kern Boskoop", aldus de wethouder.

Gebr. van der Salm B.V. is een lavendelkwekerij. Het bedrijf won de trofee in de categorie 'Internationaal Zakendoen'. In de grote finale gingen Paul van der Salm en zijn rechterhand Stefan de Frankrijker er met de 'Sterkste Schakel' vandoor. "We zijn laagdrempelig en heel klantgericht", vertelt Van der Salm die het bedrijf jaren geleden samen met zijn in 2007 overleden broer oprichtte. "Wij zijn gewoon een mooi bedrijf!"

De Sterkste Schakel wordt jaarlijks door het zakenblad Rijnstreek Business en de Kamer van Koophandel georganiseerd. In verschillende categorieën kunnen regionale bedrijven worden voorgedragen. De grote finale was in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. De winnaars streden vervolgens om de 'overall' trofee van dé Sterkste Schakel.

Prijzen

In de regio zijn meer prijzen gevallen. Vitelia Agrocultuur uit Hazerswoude-Dorp werd eerste in de categorie 'Agrocultuur' en Blue Image uit Alphen-stad won de prijs in de categorie 'Meest klantgericht met minder dan 10 medewerkers'.