Het discofeest voor het goede doel van Ladies' Circle Het Groene Hart bij Alfreds zaterdag 12 maart was weer een groot succes. 

Zaterdag hebben de dames van de Ladies' Circle een cheque van 7.000,00 euro overhandigd aan Stichting Jarige Job. "Dankzij onze geweldige sponsoren, bezoekers en vrijwilligers is er dit fantastische bedrag opgehaald waarmee 200 kinderen hun verjaardag kunnen vieren."

In navolging van de enorme successen van de afgelopen jaren werd afgelopen zaterdag de 10e editie van het jaarlijkse terugkerende unieke discofeest voor het goede doel georganiseerd door Ladies' Circle Het Groene Hart. Dit jaar ging de opbrengst naar Stichting Jarige Job.

Onder het motto "Ieder kind verdient een verjaardag" trakteert deze mooie stichting kinderen van vier tot twaalf jaar uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke verjaardag. Deze gezinnen ontvangen van de stichting een verjaardagsbox t.w.v. 35,00 euro met alles erop en eraan voor een geslaagde verjaardag zoals slingers, traktaties en uiteraard een mooi cadeau.