Team Alphen dHuZes start met Paasbroden-actie

Op donderdag 2 juni gaan 63 deelnemers van Team Alphen d'HuZes fietsen, wandelen of hardlopend de bekende Franse Alpe d'Huez beklimmen met in gedachte iemand die overleden is aan kanker of iemand die de strijd voert met kanker. 

Deelnemers van Team Alphen d'HuZes doen er alles aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de ziekte van een ander. Voor de komende Paasdagen heeft het team weer een mooie actie weten te organiseren in samenwerking met de lokale ondernemers Smikkelstol en Jumbo Ten Brink.

Smikkelstol Paasbrood

In december wist het team al een enorm succes te boeken met de roomboterbanketcijfer-actie met Banketbakkerij Blom uit Zwammerdam. Voor de Paasbrodenactie heeft team Alphen d'HuZes een deal kunnen sluiten met Smikkelstol.nl uit Alphen aan den Rijn. Ook Jumbo Ten Brink zet zich in voor deze Paasbroden-actie van Team Alphen d'HuZes. De supermarkt in de Herenhof biedt de deelnemers van Team Alphen d'HuZes de komende periode volop ruimte om de Paasbroden te laten proeven en te verkopen aan het winkelend publiek.

Het Paasbrood van Smikkelstol.nl wordt dagelijks vers gebakken bij Bakkerij Visser in Alphen aan den Rijn en is gevuld met amandelspijs, krenten en rozijnen. Het paasbrood wordt geleverd in een speciaal hiervoor ontworpen 'Team Alphen d'HuZes-verpakking'.

Ook voor deze actie gaan de deelnemers weer volop actie voeren om zoveel mogelijk paasbroden te verkopen. De paasbroden zijn ook te bestellen via de website. Per verkocht paasbrood gaat er 2,25 euro naar Team Alphen d'HuZes. Het is mogelijk om deze bijdrage toe te wijzen aan één van de 63 deelnemers.

Tip de redactie