Pinautomaat in De Baronie wordt vrijdag geopend

Op vrijdag 18 maart openen Lonneke Tax, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Groene Hart Noord, en Aart Jan Verdoold, algemeen directeur van GREEN, om 14.00 uur de Rabobank geldautomaat in winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn. 

Een wens van de winkeliersvereniging De Baronie gaat hiermee in vervulling.

De opening van de nieuwe Rabobank geldautomaat krijgt een feestelijk tintje. De geldautomaat is geplaatst naast de parkeerautomaat en staat op een centrale plek in het winkelcentrum. Zo is hij voor winkelend publiek en omwonenden goed bereikbaar.

De Baronie is een karakteristiek historisch gebouw dat een compleet nieuwe bestemming heeft gekregen door de vestiging van een winkelcentrum, kantoren en woningen. Meer dan 3.700 mensen weten inmiddels iedere dag de weg naar de voormalige chocoladefabriek te vinden. De Baronie is een ontwikkeling van GREEN. Het winkelcentrum met twee supermarkten, diverse grote retailers en een unieke versstraat zorgt voor grote bezoekersstromen.

Harry Berg, eigenaar van Primera en initiatiefnemer vanuit de winkeliersvereniging, is blij met de plaatsing van deze geldautomaat. "We zijn lang bezig geweest met het verkrijgen van een geldautomaat in ons winkelcentrum. Het maakt winkelcentrum De Baronie meer compleet. We zijn daarom extra blij dat in samenwerking met de Rabobank onze wens is ingewilligd."

Lonneke Tax is blij met het initiatief vanuit de winkeliersvereniging. "Vanuit onze lokale betrokkenheid zijn wij graag dichtbij in onze kernen. Dat er nu een Rabobank geldautomaat staat in winkelcentrum De Baronie is voor een groot deel te danken aan de samenwerking met de winkeliersvereniging. Het initiatief van de heer Berg hebben wij zeker gewaardeerd. Met deze geldautomaat bieden wij gemak en extra service aan het winkelend publiek en de omwonenden."

Tip de redactie