Twee bands door naar finale van Battle of the Bands

Op vrijdag 11 maart werd de tweede voorronde van The Battle of the Bands binnen de gemeente Alphen aan den Rijn gehouden. Dit keer was The Cube in Boskoop het podium voor de bandwedstrijd, twee bands konden op deze avond een plek in de finale veroveren. Er werden ook twee wildcards voor de finale weggegeven.

De strijdende bands waren deze avond Panix, Elbee, Alexander de Grote, Chemisphere, Venhill en Eternal Mortification. "Het niveau ligt net als vorige week weer enorm hoog, de jury gaat het nog zwaar krijgen vanavond", zegt Rob Buisman van het Popplatform Alphen over de deelnemende bands.

Uiteindelijk heeft de jury er voor gekozen om Alexander de Grote en Venhill door te laten gaan naar de finale. De wildcards gingen naar Elbee en Panix.

De volgende ronde van Battle of the Bands wordt op vrijdag 11 maart in Dorpshuis De Juffrouw in Hazerswoude-Dorp gehouden. Die avond strijden Las Tapas, April in Control, Rumours, Devon's Lock, No Progress, Let the Fool Believe en Remedy voor een finaleplek.

De finale van Battle of the Bands is op vrijdag 25 maart in MAX in Alphen aan den Rijn.

Tip de redactie