Alphens bedrijf Docspro overgenomen door Canon

Canon Nederland N.V. heeft het bedrijf Docspro uit Alphen aan den Rijn overgenomen. 

Door de vername kan Canon haar klanten nog betere oplossingen bieden voor het optimaliseren van documentgestuurde bedrijfsprocessen zoals customer onboarding, factuurverwerking, postkamerdigitalisering en beheer van personeelsdossiers.

Deze overname is de volgende stap in Canon's strategie om sneller te groeien in solutions en services, en om zowel haar klantenkring als productportfolio te verstevigen.

Joop van Boerdonk, Algemeen Directeur van Canon Nederland zegt: "Klanten vragen Canon steeds vaker hun processen efficiënter en effectiever te maken. We zijn dan ook verheugd om, dankzij deze overname, nog beter aan de behoeften te kunnen voldoen. Gezamenlijk zijn we in staat onze klanten te bedienen met een breder spectrum aan producten en met meer diepgaande expertise. We heten Docspro dan ook van harte welkom in de Canon Group."

"Met Canon als moederbedrijf creëren we meer strategische kansen, realiseren we snellere groei en verstevigen we de continuïteit van Docspro. Uiteraard vertaalt deze ontwikkeling zich door naar onze klanten, partners en medewerkers. Vanuit die gedachte zijn we met volledige overtuiging, vertrouwen en een voor alle partijen veelbelovend toekomstperspectief deze samenwerking overeengekomen," aldus Algemeen Directeur Docspro Leo Schippers.

Docspro zal blijven opereren vanuit de huidige locatie en onder de huidige bedrijfsnaam.

Tip de redactie