Lakeside Festival aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn vindt dit jaar op zaterdag 18 juni plaats.  De headliners zijn onder andere Lil' Kleine, Dyna (bekend van Round & Round), Joey Dale en Kris Kross Amsterdam.

Dat maakte de organisatie vrijdag bekend. Het festival keert terug op de locatie waar het acht jaar geleden allemaal begon, aan het meer bij de T-steiger.

Met twee podia wil de organisatie een breed publiek aantrekken. De Alphense DJ talenten Santicio en Bibossa & Dublanc zullen ook van zich laten horen. Binnenkort zullen er nog meer artiesten bekend worden gemaakt.

Het tweede podium wordt op veler verzoek een Deephouse/Techno podium. Onder andere Olivier Weiter, Luuk van Dijk en Alphenaar Toman zullen hun kunsten vertonen aan het water van de Zegerplas.

Nieuwe locatie

De nieuwe locatie biedt ruimte aan 3.500 bezoekers. De organisatie verwacht dan ook een uitverkochte editie. Vanaf 16.00 uur tot middernacht draait het om muziek, entertainment waarbij ook voldoende drink- en eetgelegenheden niet zullen ontbreken.

De kaartverkoop gaat maandag 7 maart om 19.00 uur van start.