Dirk van Kampen en Jilles Heemskerk deden van zaterdag 23 januari tot en met zaterdag 30 januari mee aan Navigate North, een autotourtocht van zevenduizend kilometer door Scandinavi. 

Met hun deelname hebben ze door middel van sponsoring een geldbedrag bij elkaar gehaald. Dit bedrag wordt tussen de twee doelen verdeeld.

De voorzitter van de Alphense Voedselbank Dirk van Kampen en de oprichter van Gezinshuis Spinning Wheel Jilles Heemskerk vormden samen een week lang het team 'Ons Winkeltje Spinning Wheel'. Door mee te doen aan de 7-daagse tocht wilden de mannen zo veel mogelijk geld voor hun goede doel ophalen. In totaal heeft het duo 9.500 euro opgehaald.

'Dreamteam'

De heren zijn van plan om ook volgend jaar weer mee te doen, het komende jaar zullen ze voor het bedenken van leuke acties gebruiken. In de editie van 2017 doen ze mee onder de naam 'Dreamteam'.

"Spullen die we dit jaar hebben aangeschaft, kunnen we volgend jaar weer gebruiken, waardoor onze kosten lager uitvallen", laten Dirk en Jilles weten. "Aan sponsoring willen we dan het dubbele ophalen, we hebben er nu een jaar de tijd voor en heel veel zin in."