SPRANG-CAPELLE - In een woning aan de Henri Dunantstraat in Sprang-Capelle zijn zondag aan het eind van de middag een man en een vrouw doodgeschoten. De politie heeft dat gemeld.

De politie kreeg omstreeks 17.30 uur de melding dat een ernstig misdrijf had plaatsgevonden in het huis. Op de slaapkamer werden de vrouw en man gevonden. De ernstig gewonde man werd naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. Zijn toestand was zondagavond 'zeer zorgelijk', maandag is de man aan zijn verwonidngen overleden.

Familiedrama

De politie gaat ervan uit dat het gaat om de bewoners, een echtpaar. Wat zich precies heeft afgespeeld, kon een woordvoerder zondagavond nog niet met zekerheid zeggen. Hij sluit een familiedrama niet uit. Over de leeftijden van de slachtoffers werden zondagavond nog geen mededelingen gedaan.

De Henri Dunantstraat ligt in een buurt met veel seniorenwoningen. De omgeving werd afgezet en het huis werd afgeschermd met een tent. De technische recherche was de hele avond druk met sporenonderzoek.

Buurtbewoners verklaren dat het gaat om een ouder stel dat wel vaker ruzie had. De vrouw zou de man hebben willen verlaten.

Dode en zwaargewonde in Sprang-Capelle