AMSTERDAM - Martijn Krabbé wil meer gaan acteren. Het lijkt de 38-jarige televisiepersoonlijkheid leuk om in een doorlopende televisieserie of een film te spelen, zegt hij in het maandblad Glossy. "Als ik de kans krijg om te gaan acteren, sla ik die niet af. Het is een toekomstdroom."

Krabbé speelde incidenteel in de politieserie 'Baantjer' de rol van advocaat. Jarenlang presenteerde hij het klusprogramma 'In Holland staat een huis'. Daar kijkt hij met veel plezier op terug, maar hij is blij dat het is gestopt. "Ik wil niet teren op één succes", legt hij uit. "Daar kleeft iets triests aan." Hoewel hij nu droomt van een carrière als acteur, is hij ook bezig met nieuwe programma's. "Ik ben mezelf aan het vernieuwen", vertelt hij.

Dancing on ice

Dit jaar viert Martijn zijn 20-jarige televisiejubileum. Als zoon van acteur en regisseur Jeroen Krabbé belandde hij in de televisiewereld. Zijn carrière begon als 19-jarige bij het programma 'Popformule'. Later presenteerde hij programma's als 'Big brother', 'Idols' en 'De perfecte partner'. Momenteel presenteert hij het schaatsspektakel 'Dancing on ice'.