DEN BOSCH - De politie heeft de afgelopen dagen tientallen passanten in het recreatiegebied Engelermeer in Den Bosch gehoord in verband met de vondst donderdagochtend van een babylijkje in dit gebied.

De ondervragingen hebben tot nu toe echter nog geen informatie opgeleverd over de persoon die het lijkje hier heeft achtergelaten.

Voorbijgangers vonden het lijkje donderdag in de buurt van een pad langs het water. Meteen na de vondst begon de politie een onderzoek in het gebied.

De technische recherche onderzocht de vindplaats op sporen en kreeg daarbij assistentie van de Mobiele Eenheid. Ook werden vanuit een politiehelikopter foto's genomen.

Ondervraging

De politie hoorde donderdag en vrijdag tussen de dertig en vijftig passanten in de hoop iets te weten te komen over de persoon die het lijkje achterliet. De ondervraagden gaven echter aan niets te hebben gezien.

Het Nederlands Forensisch Instituut heeft sectie op het lichaampje verricht. De politie wilde vrijdag in verband met het onderzoek nog geen mededelingen doen over de uitkomsten hiervan. Ook het geslacht van de baby is nog niet bekendgemaakt.