EAST SAINT LOUIS - De Verenigde Staten zijn opgeschrikt door een bizarre en bloedige reeks moorden. Bij een vrouw werd met een schaar de baby uit de buik gesneden terwijl haar drie andere kinderen zaterdagavond vermoord werden aangetroffen in haar huis.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Een nicht en jeugdvriendin van de vrouw is gearresteerd op verdenking van meervoudige moord, maakten de autoriteiten bekend. Tiffany Hall belde half september de politie uit een park - waar later het lichaam van de 23-jarige Jimella Tunstall werd gevonden - met de mededeling dat ze was bevallen van een baby.

De boreling leek op het eerste gezicht gezond te zijn maar overleed alsnog. De verdachte biechtte bij de begrafenis van de baby aan haar vriend op dat het niet haar kind was maar dat ze Tunstall had vermoord.

Zoektocht

De man belde daarop de politie die vrijwel meteen het lichaam van de dode vrouw vond in het park van waar Hall naar de politie had gebeld. Daarop werd onmiddellijk een zoektocht ingesteld naar de overige drie kinderen van de dode vrouw.

Hun lichamen werden in haar huis gevonden. Uit lijkschouwing op Tunstall, die was doodgebloed, bleek later dat de baby met een schaar uit haar buik was gesneden.