DEN BOSCH - Een 39-jarige man in Den Bosch is overleden, doordat hij vermoedelijk vervuilde heroïne heeft gebruikt. Dat meldde een woordvoerder van de politie donderdag. Agenten troffen de Bosschenaar donderdagochtend dood aan in een woning aan de Trombone.

De politie heeft in Den Bosch een jongen en een man opgepakt die waarschijnlijk de vervuilde heroïne hebben afgeleverd bij de Bosschenaar.

De twee mannen, 16 en 22 jaar uit Den Bosch, werden donderdagavond aangehouden op de Pettelaarseweg toen ze drugs afleverde bij klanten. Ook de kopers van de drugs, drie mannen in de leeftijd van 22 tot 32 jaar uit Zaltbommel en het Gelderse Aalst werden aangehouden.

De 22-jarige Bosschenaar wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de levering van drugs aan het 39-jarige slachtoffer. Of de jongere Bosschenaar iets met de zaak te maken heeft, wordt door de politie onderzocht.

Omdat de vervuilde drugs meer slachtoffers kunnen maken, heeft de politie verscheidene hulpverleningsinstanties in de stad op de hoogte gebracht.