AMSTERDAM - Prinses Margarita heeft haar moeder, prinses Irene, ooit betrapt op orale seks met Herman van Veen. De toen 12-jarige Margarita betrapte haar moeder met de kleinkunstenaar toen ze thuis kwam uit school. Dat zegt Edwin de Roy van Zuydewijn in een interview met BLVD. Prinses Irene is de oudste zus van koningin Beatrix.

Herman van Veen en Irene hadden vroeger nauwe contacten door hun werk voor de charitatieve stichting Columbine. Deze stichting werd in 1977 opgericht om kleinschalige projecten in binnen- en buitenland te financieren onder het motto 'De Wereld Delen'.

Volgens de Roy van Zuydewijn is zijn ex-schoonmoeder een ware nymfomane, iets waar de media al eerder over speculeerden. Tijdens familie-uitstapjes naar Porto Ercole, de Italiaanse badplaats waar wijlen prinses Juliana haar vakanties graag doorbracht, zou Irene in haar blootje nachtelijke autoritjes hebben gemaakt. Ook zwom ze graag naakt.

Outfit

In het interview vertelt de Roy van Zuydewijn ook over een feest, waarbij Irene de complete Koninklijke familie verraste met een rode, doorschijnende outfit. Volgens De Roy was het koninklijk geslachtsdeel van de prinses voor alle aanwezigen duidelijk zichtbaar door de rode broek.

Ook koningin Beatrix moet het ontgelden. Volgens de ex van Margarita "rookt en zuipt Beatrix als een ketter. Het liefst rode wijn. Dan krijgt ze zo'n paarse mond, paarse tanden en zakt haar pruik." Volgens hem zijn Beatrix en Irene medeverantwoordelijk voor de breuk met prinses Margarita.

De Roy van Zuydewijn beweert totaal bankroet te zijn. Zijn strijd tegen het Koninklijk Huis moet 'nog steeds beginnen'. Desondanks hoopt hij vurig op een hereniging met Margarita.

Lellebel

De Roy haalt de laatste tijd steeds harder uit naar de Koninklijke familie. Eerder noemde hij Máxima een 'lellebel' en Willem-Alexander een 'pannenkoek'. Ook beschuldigde De Roy koningin Beatrix van list en bedrog.

De Rijksvoorlichtingsdienst wilde geen commentaar geven op de uitlatingen.