VLAARDINGEN - De politie heeft woensdagmiddag in een flatwoning aan de Frank van Borselenstraat in Vlaardingen het stoffelijk overschot gevonden van een 2-jarige meisje. Eind van de ochtend was de bewoner van de flat van het balkon op vierhoog gesprongen. De man overleed op weg naar het ziekenhuis, aldus de politie.

Na de zelfmoord ging de politie op onderzoek in de flatwoning en ontdekte het ontzielde lichaam van het kindje. Over de doodsoorzaak van de peuter is nog niets bekend. Het kindje is gevonden in haar eigen bedje.

Relatieproblemen

Volgens een woordvoerster van de politie was het kind hoogstwaarschijnlijk het dochtertje van de man. Hij en zijn vrouw leefden gescheiden van elkaar. Er waren al langere tijd relatieproblemen. Voor de vader was een bezoekregeling getroffen. Woensdag was hij bij zijn kind, de moeder was niet thuis. Zij is intussen wel op de hoogte gesteld van het drama.

Onderbroek

De 37-jarige vader sprong slechts gehuld in een onderbroek van het balkon en kwam op de patio van de benedenburen terecht. Pogingen om hem te reanimeren hebben niet meer geholpen. De bewoners van de flat hebben bijstand gekregen van slachtofferhulp.