DEN HAAG - De Franse politie heeft donderdagavond in Parijs het laatste voortvluchtige lid van de Hells Angels aangehouden dat verdacht wordt van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van drie clubgenoten in het Limburgse Oirsbeek op 11 februari 2004. Dat liet het Openbaar Ministerie (OM) donderdag weten. Het gaat om een 42-jarig lid van de motorclub Nomads in Oirsbeek.

De Hells Angel ontkwam in de zomer van 2004 aan zijn aanhouding en verbleef volgens het OM sindsdien vermoedelijk in het buitenland. Hij kon worden opgespoord dankzij intensieve samenwerking tussen de Nationale Recherche, Europol en politiediensten in Duitsland, Zweden en Frankrijk.

De rechtbank in Amsterdam veroordeelde vorig jaar twaalf leden van de Limburgse Nomads, een van de chapters van de Hells Angels in Nederland, tot zes jaar cel voor betrokkenheid bij de moord op de drie Nomads.

Met de aanhouding van het 42-jarige lid van de club zijn alle verdachten in de zaak aangehouden. In januari werd in Weert nog een andere voortvluchtige Hells Angel aangehouden. Het ging om de penningmeester van de Nomads.