DEURNE - Op weg N279 tussen het Brabantse Asten en Deurne zijn zaterdagmiddag drie personen omgekomen bij een verkeersongeval. Dat liet de politie zaterdag weten. Het ongeval gebeurde volgens de politie toen de bestuurder met hoge snelheid een andere auto inhaalde en een stukje in de rechterberm reed.

De wagen raakte in een slip en botste met de zijkant tegen een naast de weg staande boom. De drie inzittenden waren op slag dood. De identiteit van de slachtoffers is nog niet officieel vastgesteld, maar de politie denkt dat het gaat om drie Polen.

Verkeersongeval Someren

Ook in Someren is vandaag een verkeersdode gevallen. Een 34-jarige man uit Mierlo is zaterdagochtend rond 04.00 uur om het leven gekomen door een ongeval op de Kanaaldijk-Noord in het Brabantse Someren. Twee andere personen zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, aldus de politie.

Bij het ongeval waren een personenauto en een bestelwagen betrokken. De personenauto werd bestuurd door een 29-jarige man uit Mierlo, hij raakte zwaargewond. Zijn 34-jarige passagier overleed ter plaatse. De 40-jarige bestuurder van de bestelauto, ook uit Mierlo, liep eveneens zwaar letsel op.

De toedracht van het ongeval is nog niet bekend, maar de politie vermoedt een frontale botsing.