RIJSWIJK - Het verkeer heeft afgelopen weekeinde het leven gekost aan zeker vier personen. Het gaat om drie mannen en een vrouw. In Almen verongelukte zaterdag rond 12.00 uur een 36-jarige vrouw uit Nijmegen. Ze kwam door nog onbekende oorzaak met haar auto aan de andere kant van de weg en reed tegen een boom.


Foto: Nicolaas Kerkmeijer | Dode bij verkeersongeval Almen

Bekijk video: Modem/ Breedband

Op de A50 richting Zwolle veroorzaakte een 40-jarige man uit Terwolde zaterdagmiddag een aanrijding waarbij lichte schade ontstond, maar de man reed door. Hij botste vervolgens tegen een verkeersbord en tegen de vangrail. Ook dit deed de man niet stoppen. De automobilist nam de afslag naar de A1 richting Deventer maar reed rechtdoor de berm in en botste tegen een boom. Hij overleed ter plekke.

Beilen

Zaterdagavond kwam een 24-jarige man uit Beilen om het leven. De automobilist reed volgens getuigen met hoge snelheid via de oprit Assen-Noord de weg op. Aan het begin van de invoegstrook haalde hij een voor hem rijdende auto in via het verdrijvingsvlak.

Waarschijnlijk heeft hij daarbij de macht over het stuur verloren en knalde tegen de vangrail in de middenberm. Omdat de bestuurder geen gordel droeg, kwam hij door de klap deels buiten de auto te hangen. Het slachtoffer kwam tussen twee auto's in toen de auto tegen een andere auto botste. Hij overleed aan zijn verwondingen.

Rond 4.00 uur zondagmorgen verongelukte een 27-jarige man uit Rotterdam op de Waalhavenweg in de havenstad. De man verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste tegen een verkeerslichtinstallatie. Hij overleed ter plekke.