In de openbare redactievergadering van NU.nl praten we deze week over het verhaal dat meerdere leden van het Outbreak Management Team (OMT) in de afgelopen tijd bedreigd zijn. NU.nl-verslaggever Job van der Plicht bracht dit nieuws naar buiten. Hij vertelt hoe dit verhaal tot stand kwam en welke afwegingen hij heeft gemaakt.

De presentatie van de Week van NU is in handen van hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman. Podcastcoördinator Frank Brinkhuis en binnenlandverslaggever Job van der Plicht zijn aangeschoven.

Openbare redactievergadering

In de Week van NU, de openbare redactievergadering van NU.nl, bespreken hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman en de redactie het nieuws op NU.nl. Je vindt de Week van NU-podcast elke vrijdagmiddag op NU.nl. De Dit wordt het nieuws-podcast vind je elke maandag tot en met vrijdag 's ochtends en 's middags op NU.nl.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar podcast@nu.nl.