Wiettelers die zich hadden aangemeld voor het wietexperiment van de overheid zijn ontevreden over de gang van zaken. De loting ging ondanks bezwaren door, en daarmee zijn de tien deelnemers van het experiment met legale wietteelt inmiddels gekozen. Is het dan wel eerlijk verlopen? Daarover praten we in deze podcast met emeritus hoogleraar André Knottnerus, die de overheid adviseerde over de wietproef.

Abonneer je op de podcast

In de middagpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we wat eerder op de donderdag is gebeurd.

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar: Podcast@nu.nl.

Bevalt deze middageditie van onze podcast of mis je wellicht iets wat de afleveringen nog completer zou maken? Reageer hieronder via ons discussieplatform NUjij.