In de openbare redactievergadering praten we deze week over de chaos bij Forum voor Democratie (FVD). We hebben het over de bijna niet bij te benen veranderingen en hoe NU.nl omgaat met politici die onwaarheden verkondigen.

Politiek verslaggever Avinash Bhikhie en podcastcoördinator Frank Brinkhuis zijn aangeschoven. De presentatie is in handen van hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman.

Naar bovenstaande foto van Thierry Baudet wordt verwezen in de podcast. (Foto: ANP)

Openbare redactievergadering

In de Week van NU, de openbare redactievergadering van NU.nl, bespreken hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman en de redactie het nieuws op NU.nl. Je vindt de Week van NU-podcast elke vrijdagmiddag op NU.nl. De Dit wordt het nieuws-podcast vind je elke maandag tot en met vrijdag 's ochtends en 's middags op NU.nl.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar podcast@nu.nl.