Donald Trump versus Joe Biden, de laatste ronde. Twijfelende Amerikanen maken zich op voor het tweede presidentiële debat. In de nacht van donderdag op vrijdag om 3.00 uur (Nederlandse tijd) staan de kandidaten tegenover elkaar in Nashville. Na het eerste debat zijn de regels aangepast in de hoop op een waardige ontmoeting in het belang van de Amerikaanse kiezer. Wat gaat dit voor debat worden? Dat hoor je in deze podcast van buitenlandverslaggever Matthijs le Loux.

Abonneer je op de podcast

In de middagpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we wat eerder op de donderdag is gebeurd.

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar: Podcast@nu.nl.

Bevalt deze middageditie van onze podcast of mis je wellicht iets wat de afleveringen nog completer zou maken? Reageer hieronder via ons discussieplatform NUjij.