AMSTERDAM - De politie heeft een doorbraak bereikt in het onderzoek naar de ontvoering van de 37-jarige Claudia Melchers, dochter van een rijke industrieel. Rechercheurs hebben afgelopen week de locatie gevonden waar de vrouw tijdens haar ontvoering is vastgehouden. Dat schrijft De Telegraaf zondag. De recherche onderzoekt de plek op sporen van de daders.

Bekijk video: Modem/ Breedband

De ochtendkrant meldt dat justitie de vondst van de gijzellocatie heeft stilgehouden, omdat zij denkt op korte termijn arrestaties te verrichten. De Amsterdamse politie zegt tegen de krant dat het onderzoek 'voorspoedig' verloopt. Zij houdt rekening met een grotere dadergroep dan de drie mannen die Melchers uit haar woning ontvoerden.

Miljonairsdochter Claudia Melchers werd op 12 september door drie gewapende mannen ontvoerd uit haar woning in Amsterdam-Zuid. De ontvoerders eisten in ruil voor de vrijlating van Melchers driehonderd kilogram cocaïne. Melchers werd drie dagen later in Arnhem vrijgelaten. De daders zijn vermoedelijk mannen van Zuid-Amerikaanse afkomst.