Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Woensdag 24 juli: recordtemperaturen gemeten in Nederland, Boris Johnson treedt aan als nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk en de presentatie van de olympische medailles.

Nederland heeft een nieuw landelijk hitterecord. Donderdag worden opnieuw zeer hoge temperaturen verwacht. Mogelijk worden er dan opnieuw records gebroken. (Foto: Pro Shots)

In het Noord-Brabantse Rucphen worden in de hitte aardbeien van het veld gehaald. (Foto: Pro Shots)

Zo gebruik je je airco het best met warm weer
106
Zo gebruik je je airco het best met warm weer

Met het warme weer is wil je zo snel mogelijk in een koele auto zitten. NU.nl-verslaggever Nick Augusteijn legt uit hoe je jouw airco zo goed mogelijk laat werken.

Boris Johnson ontmoet koningin Elizabeth in Buckingham Palace. De politicus is de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk. (Foto: Getty Images)

De medailles van de Olympische Spelen in Tokio zijn gepresenteerd. De Japanse hoofdstad huisvest volgend jaar de zomerspelen. (Foto: Pro Shots)

Speciaal aanklager Robert Mueller getuigt voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Hij licht zijn onderzoek naar de vermeende Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen toe. (Foto: Pro Shots)

Een aardverschuiving in het Chinese dorp Pingdi, gelegen in de zuidwestelijke provincie Guizhou, heeft elf levens geëist. Er wordt nog gezocht naar 34 vermisten. (Foto: Pro Shots)