Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zaterdag 6 juli: de laatste training van de Oranjevrouwen in aanloop naar de WK-finale, de presentatie van het nieuwe Nederlandse regeringstoestel en Californië opnieuw opgeschrikt door een aardbeving.

Oranje heeft zaterdag onder grote belangstelling van de media voor de laatste keer getraind in aanloop naar de WK-finale van zondag. Lieke Martens ontbrak op het veld in Oullins nabij Lyon. (Foto: Pro Shots)

In dit vliegtuig vliegt koning Willem-Alexander vanaf nu rond
105
In dit vliegtuig vliegt koning Willem-Alexander vanaf nu rond

Het nieuwe regeringstoestel, een Boeing 737, is zaterdag gepresenteerd op vliegbasis Woensdrecht. Het vliegtuig zal worden gebruikt door de koninklijke familie en ministers. (Foto: Pro Shots)

Het regeringstoestel is ingericht in Delfts blauwe stijl en kostte ongeveer 90 miljoen euro. (Foto: Pro Shots)

Drukte in Londen tijdens de jaarlijkse Pride Parade. (Foto: AFP)

Hongkongse demonstranten omsingelen een man die volgens hen een Chinese spion is. De betoging in het noordwestelijke district Tuen Mun, bij de grens met de Chinese stad Shenzhen, draait om het omstreden uitleveringswetsvoorstel. (Foto: AFP)

Californië is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw opgeschrikt door een aardbeving. De beving, met een magnitude van 7,1 is de krachtigste in 25 jaar tijd. (Foto: AFP)

Erica Terpstra snijdt voor de 84e verjaardag van de Dalai Lama een taart aan in Amsterdam. De viering met de Tibetaanse gemeenschap vond plaats op de Dam. (Foto: ANP)