Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 16 juni: Stroomstoring in Zuid-Amerika, Kiki Bertens verliest finale en groepssessie yoga op de Dam.

In het centrum van Buenos Aires zijn de gevolgen te zien van de stroomstoring die heel Argentinië en Uruguay al sinds zondag 7.06 uur (lokale tijd) in zijn greep houdt. (Foto: ANP)

Tennisster Kiki Bertens wordt behandeld door een verzorgster nadat ze is uitgegleden tijdens haar verloren finale in de Libéma Open in Rosmalen, tegen de Amerikaanse Alison Riske. (Foto: ANP)

Deelnemers tijdens een groepssessie traditionele Indiase yoga op de Dam in Amsterdam. Het evenement werd georganiseerd in het kader van Internationale Yogadag. (Foto: ANP)

In het Oostenrijkse Salzburg wordt vanaf zondag gestreden om als snelste uit de bus te komen bij de Red Bull-X-Alps. Het parcours is 1.138 kilometer, leidt langs zes landen, en moet afgelegd worden door te paragliden, hiken, lopen en klimmen. (Foto: AFP)

Walvisspotters bij Sydney kregen afgelopen zaterdag waar voor hun geld. Vlak bij hun boot springen vier bultruggen herhaaldelijk uit het water.

Vijf brandweerlieden proberen het vuur te doven van een brand die woedde in meerdere verdiepingen van een bedrijfsgebouw in het Indiase Calcutta. (Foto: AFP)