Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Woensdag 5 juni: de herdenking van D-day in het Britse Portsmouth, schade door zware onweersbuien en Ivanka Trump bezoekt Den Haag.

Amerikaanse soldaten kijken naar de landing van parachutisten tijdens een herdenking van D-day in het Franse Normandië. (Foto: AFP)

De parachutisten sprongen uit zeven C-47-toestellen. Het militaire vliegtuig werd in de Tweede Wereldoorlog veelvuldig gebruikt. (Foto: AFP)

De actie van de geallieerden is ook herdacht in Portsmouth, een stad in het zuidoosten van Engeland. (Foto: AFP)

Peter R. de Vries staat als woordvoerder van de familie van Nicky Verstappen de pers te woord tijdens de derde zitting in de zaak die draait om de dood van de elfjarige jongen. (Foto: ANP)

Minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en SER-voorzitter Mariëtte Hamer presenteren het principeakkoord over de pensioenen. Daarin staat dat de pensioenleeftijd minder hard zal stijgen dan eerder is afgesproken. (Foto: ANP)

Een woning in het Gelderse Rheden is beschadigd geraakt tijdens het noodweer van dinsdag. In heel Nederland zijn meldingen van schade binnengekomen. (Foto: ANP)

Ivanka Trump, de dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, arriveert op Schiphol. Ze spreekt tijdens de GES2019 in Den Haag over de rechten van vrouwen tijdens de afsluiting van het evenement. (Foto: ANP)

Moslims in de Indiase hoofdstad New Delhi bidden tijdens Eid al Fitr, oftewel het Suikerfeest. (Foto: AFP)

Een man op een elektrische driewieler vervoert goederen door de Chinese hoofdstad Peking. (Foto: AFP)