Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Maandag 3 juni: De Amerikaanse president Donald Trump arriveert in Londen voor een driedaags staatsbezoek en mensen rouwen bij de Donau-rivier in het Hongaarse Boedapest.

De Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw Melania komen aan op Stansted Airport, ten noorden van Londen. Het echtpaar brengt een driedaags bezoek aan het Verenigd Koninkrijk. (Foto: AFP)

Een man bakt lokmas bij de Mevlana moskee in Rotterdam-West, in aanloop naar het Suikerfeest. (Foto: ANP)

Mensen rouwen bij de Donau-rivier in het Hongaarse Boedapest. Bij een botsing tussen twee vaartuigen zijn woensdag vermoedelijk 28 doden gevallen. Het gaat om 26 Zuid-Koreaanse toeristen en twee Hongaarse bemanningsleden. (Foto: AFP)

Een groot aantal slachtoffers van het bootongeluk is nog niet gevonden. Reddingswerkers zijn op zoek naar de vermisten. (Foto: AFP)

Soedanese demonstranten blokkeren wegen met stenen en in brand gestoken autobanden. De actie volgt na een poging van de militaire overgangsregering om een protest in de hoofdstad Khartoum neer te slaan. (Foto: AFP)