Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Woensdag 29 mei: tienduizenden mensen voeren actie tegen een verhoging van de pensioenleeftijd, fans nemen afscheid van Formule 1-legende Niki Lauda en het koningspaar brengt een bezoek aan de Betuwe.

Het logo bij de toegang tot het clubgebouw van de Hells Angels op industrieterrein Oostpoort in Harlingen is woensdag verwijderd. De rechter besloot de motorclub officieel te verbieden. (Foto: ANP)

Actievoerders houden tijdens de landelijke actiedag een mars door onder meer Den Haag. Met de betoging willen vakbonden CNV, FNV en VCP hun pensioenwensen kracht bijzetten. Dinsdag was al een landelijke ov-staking. (Foto: Pro Shots)

Honderden fans hebben in het Oostenrijkse Wenen afscheid genomen van Niki Lauda. De Formule 1-icoon overleed vorige week maandag op zeventigjarige leeftijd. (Foto: Pro Shots)

Een Pakistaanse man winkelt in aanloop naar het einde van de ramadan. De islamitische vastenmaand wordt afgesloten met het Suikerfeest. (Foto: EPA)

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben woensdag een bezoek gebracht aan het Tree Centre Opheusden tijdens het streekbezoek aan de Betuwe. (Foto: ANP)

Máxima krijgt boom aangeboden bij streekbezoek Betuwe
43
Máxima krijgt boom aangeboden bij streekbezoek Betuwe