Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Donderdag 25 april: Ajax gehuldigd op Museumplein, recordbedrag voor kunstwerk Rabbit van Jeff Koons en Duncan Lawrence maakt zich op voor de halve finale van het Songfestival.

Ajax-supporters maken zich op voor de huldiging van Ajax op het Museumplein. De Amsterdammers werden woensdag voor de 34e keer landskampioen van Nederland. (Foto: ANP)

Veel fans kwamen samen op het Museumplein in Amsterdam voor de huldiging. Ajax werd woensdag officieel kampioen en won ook de KNVB-beker.

Mannen in de Jemenitische hoofdstad Sanaa dragen een lichaam dat onder het puin van een ingestort gebouw vandaan is gehaald. De Saoedische coalitie voerde bombardementen uit op de stad, die in handen is van Houthi-rebellen. (Foto: AFP)

Astronaut André Kuipers wordt geïnterviewd tijdens de Kids Klimaat Experience in de Koepelgevangenis in Breda. (Foto: Pro Shots)

Dit stalen konijn van de Amerikaanse beeldend kunstenaar Jeff Koons heeft op een veiling in New York 81 miljoen euro opgeleverd. Een recordbedrag voor een werk van een nog levende kunstenaar. (Foto: ANP)

Reddingswerkers halen een persoon onder het puin vandaan. In de Chinese stad Sjanghai kwamen vijf mensen om het leven door het instorten van een gebouw. (Foto: AFP)

Duncan Laurence verlaat zijn hotel om naar zijn repetitie en de tweede halve finale te gaan. De singer-songwriter vertegenwoordigt Nederland met zijn lied Arcade. (Foto: ANP)

Karikaturen van de Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un staan bij een winkel in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel. (Foto: AFP)

Een Airbus A330 van de Franse luchtmacht tijdens de landing op Eindhoven. (Foto: NU.nl/Joris van Boven)